Nieuws van Wonen Noordwest Friesland

Een woningbezit klaar voor de toekomst!

32 maanden geleden

Wonen NWF maakt een nieuw Strategisch Voorraadbeleidsplan

Zeer tevreden over Wonen NWF? Geef ons een 10! Ontevreden? Geef ons de kans er iets aan te doen!

33 maanden geleden

Wonen Noordwest Friesland biedt graag een goede dienstverlening. Daarom ontvangen sinds eind 2016 alle nieuwe huurders en alle vertrekkende huurders van ons een vragenlijst over de ervaren dienstverlening. Vul deze vooral in en geef Wonen WNF daarmee de kans onze dienstverlening verder te verbeteren!

Projectmatige aanpak 20 woningen in Berltsum en Bitgummole

33 maanden geleden

In 2016 zijn in Berltsum achttien woningen aan de Molestrjitte en in Bitgummole twee  woningen aan de Bitgumerdyk volledig gerenoveerd aan de buitenzijde van de woningen.

Te koop... bouwkavel. Staat in Hitzum straks uw droomhuis?

34 maanden geleden

In het landelijke dorpje Hitzum, op een steenworp afstand van Franeker in het Friese weidegebied, biedt Wonen Noordwest Friesland een royale bouwkavel te koop aan. Aan de rand van het dorp gelegen heeft u alle ruimte voor het realiseren van een woning naar eigen ontwerp. De totale perceeloppervlakte is 865 m2 en de kavel biedt u vrije
zichtlijnen over de landelijke omgeving. Vraagprijs € 50.000,- v.o.n.

Wonen NWF geeft nieuwe huurders een maatwerkadvies over de energiekosten.

34 maanden geleden

De nieuwe woonlastencalculator staat online!

Wijziging openingstijden per 1 januari 2017

35 maanden geleden

Verruiming openingstijden.

Nieuwbouw Dronryp en Menaam gestart

36 maanden geleden

Op 28 november '16 is zijn de palen geslagen voor zes nieuwe woningen, drie in Menaam en drie in Dronryp. Bouwbedrijf Hiemstra uit Tzummarum zal de woningen gaan bouwen. Het ontwerp is van architectenbureau Zijlstra uit Bakhuizen. De woningen zullen als de bouw voorspoedig verloopt halverwege 2017 worden verhuurd.

Nieuw terras voor de bewoners van ’t Noorderhoog in St. Annaparochie

36 maanden geleden

De bewoners van ’t Noorderhoog, het nieuwe appartementencomplex tegenover de Hema, wonen hier met veel genoegen. De appartementen zijn mooi, de locatie is fijn en de sfeer is goed. Ze misten echter nog één ding; een plek om gezellig samen te komen. Een gezamenlijk terras. Bewoonster mevrouw Griet Meinema-Rotsma nam daarom in overleg met haar medebewoners contact op met ‘de wenningstichting’.

WonenNWF doet het goed in landelijke vergelijking woningcorporaties

36 maanden geleden

De bedrijfskosten van Wonen Noordwest Friesland zijn relatief laag en de huurderstevredenheid is goed (d.w.z. boven het landelijk gemiddelde).

Een nije Nije Tille

36 maanden geleden

Heropening vernieuwd dorpshuis Marrum.

Deel deze pagina: