Nieuws van Wonen Noordwest Friesland

Projectmatige aanpak 20 woningen in Berltsum en Bitgummole

26 maanden geleden

In 2016 zijn in Berltsum achttien woningen aan de Molestrjitte en in Bitgummole twee  woningen aan de Bitgumerdyk volledig gerenoveerd aan de buitenzijde van de woningen.

Te koop... bouwkavel. Staat in Hitzum straks uw droomhuis?

26 maanden geleden

In het landelijke dorpje Hitzum, op een steenworp afstand van Franeker in het Friese weidegebied, biedt Wonen Noordwest Friesland een royale bouwkavel te koop aan. Aan de rand van het dorp gelegen heeft u alle ruimte voor het realiseren van een woning naar eigen ontwerp. De totale perceeloppervlakte is 865 m2 en de kavel biedt u vrije
zichtlijnen over de landelijke omgeving. Vraagprijs € 50.000,- v.o.n.

Wonen NWF geeft nieuwe huurders een maatwerkadvies over de energiekosten.

27 maanden geleden

De nieuwe woonlastencalculator staat online!

Wijziging openingstijden per 1 januari 2017

28 maanden geleden

Verruiming openingstijden.

Nieuwbouw Dronryp en Menaam gestart

29 maanden geleden

Op 28 november '16 is zijn de palen geslagen voor zes nieuwe woningen, drie in Menaam en drie in Dronryp. Bouwbedrijf Hiemstra uit Tzummarum zal de woningen gaan bouwen. Het ontwerp is van architectenbureau Zijlstra uit Bakhuizen. De woningen zullen als de bouw voorspoedig verloopt halverwege 2017 worden verhuurd.

Nieuw terras voor de bewoners van ’t Noorderhoog in St. Annaparochie

29 maanden geleden

De bewoners van ’t Noorderhoog, het nieuwe appartementencomplex tegenover de Hema, wonen hier met veel genoegen. De appartementen zijn mooi, de locatie is fijn en de sfeer is goed. Ze misten echter nog één ding; een plek om gezellig samen te komen. Een gezamenlijk terras. Bewoonster mevrouw Griet Meinema-Rotsma nam daarom in overleg met haar medebewoners contact op met ‘de wenningstichting’.

WonenNWF doet het goed in landelijke vergelijking woningcorporaties

29 maanden geleden

De bedrijfskosten van Wonen Noordwest Friesland zijn relatief laag en de huurderstevredenheid is goed (d.w.z. boven het landelijk gemiddelde).

Een nije Nije Tille

29 maanden geleden

Heropening vernieuwd dorpshuis Marrum.

Woningen WonenNWF aan de Kade in St. Anne genomineerd voor de Vredeman de Vries prijs voor architectuur

29 maanden geleden

 

 

 

24 september; Burendag in Hallum. Maak van de Grote Streek een Groene Streek!

29 maanden geleden

De Grote Streek in Hallum en omliggende straatjes werden op Burendag flink opgeknapt. Lees hier het verslag van bewoonster Karoline: Al voor de start om 10 uur kwamen de eerste ‘buurtjes’. Naamsticker op, een kop koffie met oranje koek, er werden handen geschud en al druk gesproken over de aanstaande actie...

Deel deze pagina: