Nieuws van Wonen Noordwest Friesland

Wonen NWF neemt afscheid van Rein Hagenaars!

01-11-2019 11:00:58

Op woensdag 30 oktober hebben wij afscheid genomen van onze directeur Rein Hagenaars. Per 1 november gaat hij van zijn pensioen genieten.

De dag ging van start op het kantoor van Wonen NWF in Sint Annaparochie. Daar stond om 8.00 uur een heerlijk ontbijt klaar. Rein en zijn echtgenote Bea waren blij verrast met deze start van de dag. Na het ontbijt werd door een groep personeelsleden een aantal liederen gezongen, met teksten over Rein. Ook mocht hij zelf nog even aan de slag met een prachtig lied.


Na het ontbijt stond een prachtige rondrit door het werkgebied van Wonen NWF gepland. Verschillende projecten waar Rein nauw bij betrokken is geweest, werden bezocht. Op iedere locatie stonden mensen klaar om ons te ontvangen. Mede door het weer een prachtige rondrit.

In de middag werd in ‘Het Spectrum’ te Burdaard een mooi programma georganiseerd. De 200 gasten en Rein en zijn familie genoten van een gevarieerd programma met onder anderen optredens van Gerrit Breteler en een lezing van Marjan Minnesma van Urgenda. Ook werden er onder leiding van Ronald Hünneman twee forums georganiseerd, waarbij mooie verhalen en anekdotes over Rein naar voren kwamen.

Aan het einde van dit programma ontving Rein als cadeau namens Wonen NWF een prachtig schilderij gemaakt door Gerrit Breteler. Na een dankwoord van de hoofdgast werd in de foyer nog een receptie gehouden. Onder het genot van een hapje en drankje werd gezellig nagepraat.

Al met al een prachtige dag waar iedereen echt van genoten heeft.


 

Deel deze pagina: