Nieuws van Wonen Noordwest Friesland

Opnieuw aandacht voor cv-ketels van AGPO Ferroli

22-10-2019 08:28:07

Het consumentenprogramma Kassa besteedde zaterdag 19 oktober 2019 opnieuw aandacht aan cv-ketels van AGPO Ferroli.

De Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit (NVWA) heeft na onderzoek opgeroepen om goed en tijdig onderhoud te verrichten aan de cv-ketels, volgens de laatste veiligheidsvoorschriften.
 
Naar aanleiding van de uitzending van Kassa in maart van dit jaar heeft Wonen Noordwest Friesland extra overleg gehad met onze onderhoudspartij Feenstra. Vanaf dat moment heeft Feenstra extra aandacht besteed aan het uitvoeren van het onderhoud aan de ketels. Adressen waar het onderhoud niet tijdig was uitgevoerd, hebben we aangeschreven met het dringende verzoek om zo snel mogelijk daarvoor een afspraak te maken met Feenstra. Dit onderhoud is in de afgelopen maanden verricht, zodat op dit moment het onderhoud aan al onze cv-ketels is uitgevoerd.
 
Iedere cv-ketel moet elke twee jaar worden gecontroleerd en schoongemaakt. De mogelijke problemen met de ketel ontstaan wanneer deze vervuild is, dus wanneer deze niet goed schoongemaakt is.
 
Wonen Noordwest Friesland volgt de ontwikkelingen en adviezen over deze ketel. Wij blijven hierover in overleg met Feenstra en volgen de nieuwste onderhoudsvoorschriften.
 
Mocht u toch nog zorgen hebben over uw cv-ketel, dan adviseren wij om contact op te nemen met Feenstra. Zij zijn bereikbaar op telefoonnummer 088 – 8455 000.

Deel deze pagina: