Nieuws van Wonen Noordwest Friesland

Feestelijke oplevering eerste NOM woningen WNWF!

21-10-2019 15:29:51

Zeven prachtige duurzame woningen aan De Spartaan in Deinum

Op donderdag 17 oktober 2019 vond de feestelijke oplevering plaats van de eerste Nul op de Meter woningen van Wonen Noordwest Friesland. Een bijzonder moment! Deze zeven nieuwe woningen staan aan De Spartaan in Deinum. De woningen zijn aardgasloos en all-electric en beschikken over zonnepanelen. Ze zijn zeer goed geïsoleerd en voorzien van energiezuinige installaties, waardoor in de meeste gevallen volledig in de eigen energievraag kan worden voorzien!

Fijn Wonen directeur Menso Oosting sprak uit dat de woningen uitstekend gelukt zijn en wenst de bewoners een fijne tijd toe in deze comfortabele en betaalbare woningen. Wethouder Nel Haarsma noemt Wonen Noordwest Friesland ‘Een corporatie met een warm hart voor leefbaarheid’. Directeur- bestuurder Rein Hagenaars is onder de indruk van de mooie woningen met veel oog voor detail.


Van links naar rechts: Rein Hagenaars, Nel Haarsma en Menso Oosting

De bewoners wonen nu enkele maanden in hun nieuwe huurwoning aan De Spartaan. Ze zijn tevreden met en enthousiast over het wonen in een NOM woning. Onder het genot van een hapje en een drankje leerden de buren elkaar beter kennen en werd het een gezellige middag. 

Deel deze pagina: