Nieuws van Wonen Noordwest Friesland

Wonen NWF doet mee aan Burendag Offingaburg Hallum!

03-10-2019 10:14:24

Op zaterdag 28 september was het nationale Burendag. Een mooie gelegenheid voor buren om meer met elkaar in contact te komen.

Doordat buren elkaar kennen, zetten ze zich meer samen in voor de buurt waardoor buurten leuker, socialer en veiliger worden.
 
In Hallum organiseerde Fidesta Offingaburg een ‘Meet & Greet Offingaburg Hallum’. Een mooie gelegenheid om de inwoners van Hallum te laten zien wat Fidesta Offingaburg is en wat daar allemaal gebeurt.
 
Er was een leuk en gevarieerd programma bedacht, met optredens van Shantykoor ‘de Koekefretters fan Hallum’ en het koperensemble Advendo Franeker. Mensen konden rondkijken in de  appartementen van Fidesta Offingaburg. Wonen NWF was aanwezig om meer te vertellen over het wonen in en het huren van zo’n appartement. Veel inwoners van Hallum maakten van de gelegenheid gebruik om even een kijkje te nemen.
 
Offingaburg bestaat uit meerdere huurwoningen. Een deel van het complex is een kleinschalige woonzorgvoorziening, Fidesta Offingaburg. Ouderen die zelfstandig willen wonen, krijgen hier aanvullende zorg, aandacht en veiligheid geboden. Het complex bestaat uit een aantal grote moderne huurappartementen die ook geschikt zijn voor echtparen. Er is een gezellige gezamenlijke ruimte waar iedere bewoner steeds welkom is en waar men onder meer met elkaar maaltijden kan gebruiken.
 
Fidesta Offingaburg wordt gerund door het echtpaar Romers. De zorg wordt geboden door professionele zorgaanbieders. Wilt u meer informatie? Kijk dan op de website
 

Deel deze pagina: