Nieuws van Wonen Noordwest Friesland

Wonen NWF zegt nee tegen eenzaamheid!

01-10-2019 16:05:01

Van 28 september tot en met 8 oktober is het De Week tegen Eenzaamheid. Door het hele land is er deze week extra aandacht voor het thema eenzaamheid.

Doel is om eenzaamheid bespreekbaar te maken, informatie uit te wisselen en om mensen die zich eenzaam voelen, te steunen. Deze week is onderdeel van het actieprogramma ‘Een tegen eenzaamheid’.

Ook in de gemeente Waadhoeke is er deze week extra aandacht voor het thema Eenzaamheid. Onder het motto 'Waadhoeke zegt nee tegen eenzaamheid' worden er in de gemeente diverse activiteiten georganiseerd.Verschillende organisaties uit de gemeente doen hier aan mee. Gezamenlijk is er een Manifest opgesteld, waarin wordt opgeroepen om met elkaar te strijden voor verbeteringen. Van daaruit is een Actieplan opgesteld dat iedere organisatie concrete handvaten geeft om eenzaamheid tegen te gaan.

Ook Wonen NWF ondersteunt dit initiatief van harte. Op donderdag 3 oktober om 19.00 ondertekent directeur Rein Hagenaars namens de corporatie het Manifest tegen Eenzaamheid en het daaruit voortvloeiende actieplan. Dit gebeurt om 19:00 uur in de Mariakerk te Winsum. 

 

Deel deze pagina: