Nieuws van Wonen Noordwest Friesland

Eerste NOM-woningen in aanbouw!

08-04-2019 13:22:38

Aan de oostkant van Deinum realiseert Wonen Noordwest Friesland haar eerste NOM-woningen. 

Aan de oostkant van Deinum is in 2017 een nieuwe gasloze wijk aangelegd. Deze wijk is ontstaan door het vervallen van de provinciale weg langs het dorp én de verplaatsing van de sportvelden. In deze nieuwe woonwijk realiseert Wonen Noordwest Friesland zeven kleine en comfortabele gezinswoningen voorzien van twee slaapkamers op de verdieping.
 
De huurwoningen zijn aardgasloos en all-electric. Ze worden zeer goed geïsoleerd en voorzien van energiezuinige installaties. Daarnaast wekken de aangebrachte zonnepanelen zelf energie op, waardoor de bewoners in de meeste gevallen volledig in hun eigen energievraag kunnen voorzien! Dit type woning wordt een Nul op de meter (NOM) woning genoemd.
 
Kortom, deze woningen worden duurzaam en voor de toekomst gebouwd!
 
Bouwbedrijf Van Wijnen is begin april 2019 van start gegaan met de bouw. De verwachting is dat de woningen eind juni/begin juli 2019 worden opgeleverd.
 
Deze prachtige kleine gezinswoningen zijn in de verhuur gegaan! Reageren kan tot uiterlijk maandag 15 april aanstaande 12.00 uur. Inschrijving kan worden gedaan via onze website www.wonennoordwestfriesland.nl 

Deel deze pagina: