Nieuws van Wonen Noordwest Friesland

Vacature Allround Installatiemedewerker

05-03-2019 14:51:03

Door interne doorstroom van medewerkers zijn wij op zoek naar een Allround Installatiemedewerker.

Wonen Noordwest Friesland is een ambitieuze woningcorporatie met ca. 4000 woningen in de gemeenten Noardeast-Fryslân, Waadhoeke en Leeuwarden. Onze doelstellingen zijn betaalbare huren, energiezuinige woningen, huurders- en stakeholders participatie en een strategisch voorraad beleid dat rekening houdt met de demografische ontwikkelingen. De huurders en hun wensen staan centraal. Wonen Noordwest Friesland is een transparante organisatie die zich bewust is van haar sociale doelstellingen. Vanuit St. Annaparochie werken ongeveer 60 betrokken medewerkers in een open en informele sfeer aan deze ontwikkelingen. Door interne doorstroom van medewerkers zijn wij op zoek naar een

Allround Installatiemedewerker m/v
(36 uur per week)

Je werkzaamheden
Als Allround Installatiemedewerker ben je werkzaam bij het Servicebedrijf van Wonen Noordwest Friesland. Samen met een groep van 15 collega’s ben je binnen kaders verantwoordelijk voor het plannen, voorbereiden en uitvoeren van diverse installatiewerkzaamheden. Daarnaast houd je toezicht op het werk van derden ten behoeve van de kwaliteit van de technische installatie.

Wij vragen
Voor deze functie vragen wij een medewerker die zich kan verbinden aan onze kernwaarden dienstbaar, betrokken, efficiënt en gedreven. Je bent kwaliteits- en resultaatgericht en klantvriendelijkheid staat bij jou hoog in het vaandel. Je bent een communicatief vaardige probleemoplosser en neemt initiatief om mee te denken over de beste oplossing voor de klant. Omdat je in een groep van 15 collega’s samenwerkt, is het belangrijk dat je een teamspeler bent.

Bij voorkeur heb je enkele jaren ervaring in het vakgebied en beschik je over een afgeronde opleiding MBO Installatietechniek of gelijkwaardig hieraan. Je bent in het bezit van rijbewijs B (en bij voorkeur E).
Je bent bereid om door het volgen van verschillende cursussen aan je ontwikkeling te werken en je vakkennis up-to-date te houden en waar nodig uit te breiden.

Salaris
Je salaris is afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring en is ingeschaald in schaal E op basis van een 36-urige werkweek conform de CAO Woondiensten. Wonen Noordwest Friesland heeft goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je krijgt voor deze functie eerst een jaarcontract. Bij goed functioneren wordt het jaarcontract omgezet naar een vaste aanstelling.

Informatie en sollicitatie
Is je belangstelling gewekt en voldoe je aan de voorwaarden en het profiel, dan nodigen wij je uit om uiterlijk 16 maart 2019 een sollicitatiebrief + cv te sturen naar: Wonen Noordwest Friesland, t.a.v. Diny van Krimpen, P&O Adviseur, Postbus 26, 9076 ZN Sint Annaparochie of te mailen naar vacature@wonennwf.nl. Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met Peter de Vries, Hoofd Servicebedrijf, 0518-409876.

De gesprekken zullen plaatsvinden in week 13. Deze vacature wordt zowel intern als extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang op externe kandidaten.
 

 

Deel deze pagina: