Nieuws van Wonen Noordwest Friesland

Renovatie naar Label B in Dronryp en Menaam!

16 maanden geleden

In Dronryp aan de Puoldyk en in Menaam aan de S. Leostrjitte zijn onlangs 8 woningen gerenoveerd door bouwbedrijf Hiemstra uit Tzummarum.

Verhuisservice.

16 maanden geleden

Gaat u binnenkort verhuizen? Als nieuwe huurder van Wonen NWF kunt u kosteloos gebruik maken van onze verhuisaanhanger.

Geen mogelijk gevaarlijke Nefit Topline C.V. ketels bij WonenNWF

17 maanden geleden

Momenteel zijn er C.V. ketels in het nieuws die koolmonoxide zouden lekken en mogelijk ook rookgassen.Wij kunnen u gerust stellen door te melden dan Wonen Noordwest Friesland niet van zulke ketels in het woning bestand heeft.

Voortaan automatisch de huur betalen, veel gemakkelijker!

17 maanden geleden

Ongeveer 70% van de huurders van Wonen Noordwest Friesland betaalt de huur van hun woning altijd al per automatische incasso.

Wonen Noordwest Friesland nu ook te vinden op NoordoostHelpt.nl

18 maanden geleden

Voor inwoners van noordoost Friesland met vragen over zorg, welzijn, wonen, werk, inkomen en vervoer is er een nieuwe website: www.noordoosthelpt.nl.

Kerst en Nieuwjaarswens

18 maanden geleden

Een persoonlijke boodschap van de bestuurder van Wonen Noordwest Friesland

Wonen Noordwest Friesland bouwt prachtige nieuwe woningen in Oosterbierum

18 maanden geleden

Onlangs hebben de nieuwe bewoners aan de Buorren in Oosterbierum hun sleutels in ontvangst mogen nemen. Het gaat om twee levensloopbestendige woningen met een slaapkamer en badkamer op de begane grond. De woningen zijn in opdracht van Wonen Noordwest Friesland gebouwd door Bouwbedrijf Hiemstra. Ook in Dronrijp en Menaldum zijn deze woningen gerealiseerd.

Prestatieafspraken in Noardeast Fryslan rond

18 maanden geleden

De DDFK-gemeenten, WonenNWF, Thus Wonen en De Bewonersraad hebben op 11 december prestatieafspraken getekend voor 2018.

Doe mee met NL doet

18 maanden geleden

Het Oranje Fonds organiseert op 9 en 10 maart 2018, samen met duizenden organisaties in het land, NL doet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland.

Wonen Noordwest Friesland en de Brandweer organiseren bijeenkomst brandpreventie voor bewoners en omwonenden ’t Súderhoog.

18 maanden geleden

De bijeenkomst vond plaats op 28 november j.l. Aanleiding was een brand op 15 oktober in één van de aanleunwoningen van ‘t Súderhoog in Sint Annaparochie. Gelukkig kon daarbij iedereen in veiligheid worden gebracht en had de brandweer het vuur snel onder controle.

Deel deze pagina: