Nieuws van Wonen Noordwest Friesland

Geld voor leuke idee├źn

65 maanden geleden

Sinds 2012 kunnen kleinschalige initiatieven in de regio rekenen op steun van Wonen Noordwest Friesland. Via hun subsidieregeling ‘Losse fearren’ vragen initiatiefnemers eenvoudig een bijdrage aan tot 200 euro. Al tientallen particulieren en verenigingen maakten van deze mogelijkheid gebruik.

Gemeente en Wonen Noordwest Friesland sluiten convenant

66 maanden geleden

Samen zorgen voor leefbaarheid, goede en betaalbare huisvesting

Gemeente Ferwerderadiel en woningcorporatie Wonen Noordwest Friesland hebben een convenant gesloten. Beide partijen zetten zich in voor de leefbaarheid in de gemeente en goede en betaalbare huisvesting voor verschillende  doelgroepen.

De Aerden Plaats in Oudebildtzijl valt in de prijzen

66 maanden geleden

Wonen Noordwest Friesland feliciteert Stichting DBF en De Aerden plaats met het winnen van de Anita Andriesenprijs voor ruimtelijke kwaliteit.

Open Huis Tzum, druk bezocht!

66 maanden geleden

Donderdag 28 november was er open huis  bij de  vier nieuwbouw woningen  aan de Klaas Osingastraat  in Tzum. 

28 November open huis nieuwbouw Tzum

66 maanden geleden

Er zijn nog maar 3 spiksplinternieuwe en moderne bungalows te huur in Tzum. Daarom organiseren wij op donderdag 28 november aanstaande open huis van 14:00 uur tot 16:00 uur zodat u zelf een kijkje kunt nemen.

Wonen Noordwest Friesland geeft subsidie voor speelpark te Berltsum

67 maanden geleden

Op 12 november heeft de projectgroep voor de ontwikkeling van een speelpark te Berltsum een subsidiebijdrage van € 18.000,- ontvangen van Wonen Noordwest Friesland.

Afsluiting opknapbuurt Kerkstraat Hitzum

67 maanden geleden

Afgelopen  zaterdag  heeft de officiële afsluiting  afronding plaatsgevonden  van alle  (opknap)werkzaamheden die in de Kerkbuurt hebben  plaatsgevonden.

Wonen Noordwest Friesland in de race voor prijs ruimtelijke kwaliteit

67 maanden geleden

Wonen Noordwest Friesland is één van de vier genomineerden voor de Anita Andriesen Prijs voor Ruimtelijke Kwaliteit 2013.

Opening kunstgras trapveld Dronrijp

69 maanden geleden

Afgelopen vrijdag 16 augustus is in Dronrijp het nieuwe multifunctioneel kunstgras trapveld "De Ring" feestelijk geopend. Dit veld is mede mogelijk gemaakt door een subsidie vanuit ons leefbaarheidsbudget. Het is een prachtig veld geworden en wij wensen de Rypster jeugd dan ook erg veel speelplezier!
 

Start nieuwbouw Bethanie Ferwert

69 maanden geleden

In Ferwert bouwt Wonen Noordwest Friesland 16 nieuwe woningen, vlakbij zorgcentrum Foswert. Op 28 augustus  wordt hiervoor een feestelijk paal geslagen. In het voorjaar van 2014 worden de woningen opgeleverd.

Deel deze pagina: