Nieuws van Wonen Noordwest Friesland

Wonen Noordwest Friesland vindt nieuwe aanbieder van zorg voor Nij Bethaniƫ in Tzummarum

51 maanden geleden

Zorgcentrum het Bildt gaat de komende weken een zorgsteunpunt in Nij Bethanië in Tzummarum inrichten. Hierdoor is op korte termijn geregeld dat huurders van Wonen Noordwest Friesland in dit complex die hulp nodig hebben dit ook kunnen krijgen.

Nieuwe woningen in Dongjum

52 maanden geleden

Al geruime tijd wordt er gewerkt aan de kern van Dongjum. Wonen Noordwest Friesland heeft 15 woningen gesloopt en daarmee is ruimte ontstaan  om de Martin Anemastraat te verbinden met de Noorderstraat. Hiervoor is de Noorderstraat omgelegd. De gemeente Franekeradeel heeft door deze aanpassing  de kern van Dongjum een andere aanblik gegeven.

Modellen oproep voor campagne Wonen NWF leidt tot veel reacties

52 maanden geleden

Voor het ontwerp van de nieuwe advertentiecampagne hebben we via Facebook een oproep gedaan aan mensen in Noordwest Friesland die model wilden staan. We waren op zoek naar ‘echte’ mensen uit de directe omgeving die bekend zijn met de woningcorporatie. De aanmeldingen stroomden al snel en in grote aantallen binnen. 

Hoe tevreden bent u over onze dienstverlening?

52 maanden geleden

Wonen Noordwest Friesland biedt u graag een goede dienstverlening. We willen dan ook graag weten of u tevreden bent over onze dienstverlening. Daarom doen wij mee aan een landelijk onderzoek naar de tevredenheid van huurders. Uw mening is hierbij belangrijk!

De nieuwe Woningwet, wat verandert er?

52 maanden geleden

Per 1 juli wordt na een jarenlange politieke discussie de nieuwe Woningwet ingevoerd.  Met de nieuwe woningwet gaan er een aantal zaken veranderen voor woningcorporaties.

Nieuwbouw aan de D. Janszstraat in Sint Annaparochie in volle gang.

53 maanden geleden

Aan de D. Janszstraat en de Kade in Sint Annaparochie wordt door Bouwgroep Dijkstra Draisma hard gewerkt aan de realisatie van twaalf nieuwe huurwoningen. 

Geen verkoop van woningen via Koopgarant meer bij Wonen NWF

53 maanden geleden

Begin 2015 is WonenNWF vanuit financiële en risico-overwegingen helemaal gestopt met de verkoop van huurwoningen onder Koopgarant voorwaarden. De woningen die de afgelopen jaren zijn verkocht onder de voorwaarden van koopgarant worden uiteraard wel door Wonen NWF teruggekocht conform de afspraken. Maar deze woningen worden niet meer verkocht onder de koopgarant voorwaarden.

Technostarters in gebouw de Haven in Tzummarum.

53 maanden geleden

Nadat de kandidaten voor het realiseren van een fitnesscentrum eind 2014 helaas waren afgehaakt is er contact geweest met de tweede kandidaat uit de prijsvraag. Deze ondernemers hebben het plan om ruimtes beschikbaar te stellen in het gebouw voor jonge startende ondernemers met technische achtergrond, zg. technostarters. 

Hoogste punt Dirk Janzstraat/Kade Sint Annaparochie

53 maanden geleden

Hoogste punt 12 woningen Sint Annaparochie

bronvermelding foto's bij nieuwsbericht Romte foar Blije

53 maanden geleden

Per abuis is bij het nieuwbericht over Romte foar Blije in de Koers Noordwest geen bronvermelding van de foto's weergegeven. Deze foto's zijn gemaakt door beroepsfotograaf Otofoto.

 

Deel deze pagina: