Nieuws van Wonen Noordwest Friesland

De nieuwe Woningwet, wat verandert er?

48 maanden geleden

Per 1 juli wordt na een jarenlange politieke discussie de nieuwe Woningwet ingevoerd.  Met de nieuwe woningwet gaan er een aantal zaken veranderen voor woningcorporaties.

Nieuwbouw aan de D. Janszstraat in Sint Annaparochie in volle gang.

48 maanden geleden

Aan de D. Janszstraat en de Kade in Sint Annaparochie wordt door Bouwgroep Dijkstra Draisma hard gewerkt aan de realisatie van twaalf nieuwe huurwoningen. 

Geen verkoop van woningen via Koopgarant meer bij Wonen NWF

48 maanden geleden

Begin 2015 is WonenNWF vanuit financiële en risico-overwegingen helemaal gestopt met de verkoop van huurwoningen onder Koopgarant voorwaarden. De woningen die de afgelopen jaren zijn verkocht onder de voorwaarden van koopgarant worden uiteraard wel door Wonen NWF teruggekocht conform de afspraken. Maar deze woningen worden niet meer verkocht onder de koopgarant voorwaarden.

Technostarters in gebouw de Haven in Tzummarum.

48 maanden geleden

Nadat de kandidaten voor het realiseren van een fitnesscentrum eind 2014 helaas waren afgehaakt is er contact geweest met de tweede kandidaat uit de prijsvraag. Deze ondernemers hebben het plan om ruimtes beschikbaar te stellen in het gebouw voor jonge startende ondernemers met technische achtergrond, zg. technostarters. 

Hoogste punt Dirk Janzstraat/Kade Sint Annaparochie

48 maanden geleden

Hoogste punt 12 woningen Sint Annaparochie

bronvermelding foto's bij nieuwsbericht Romte foar Blije

48 maanden geleden

Per abuis is bij het nieuwbericht over Romte foar Blije in de Koers Noordwest geen bronvermelding van de foto's weergegeven. Deze foto's zijn gemaakt door beroepsfotograaf Otofoto.

 

Nieuwbouw vier woningen in Ried afgerond

48 maanden geleden

Bouwbedrijf Hiemstra uit Tzummarum heeft voor Wonen Noordwest Friesland  vier fraaie woningen gebouwd aan de ds. Vitus Ringersstrjitte in Ried. 

Wat te doen bij overlast?

48 maanden geleden

Wonen Noordwest Friesland zet zich in voor tevreden huurders. Huurders die zich vertrouwd en veilig voelen in hun woning en kunnen genieten van de leefomgeving. Helaas komt er ook overlast voor. Bijvoorbeeld geluidsoverlast. Hoe kunt u dan te werk gaan? Communiceren is het sleutelwoord. Ga het gesprek aan met uw buren. Luister naar elkaar en probeer een oplossing te vinden.  Maak samen afspraken. Zie de zeven tips!

Jubileum opening nieuwe multi funcitionele clubgebouw IJsbaan Berltsum

48 maanden geleden

Vrijdagmiddag 19 juni 2015 wapperen de vlaggen op de ijsbaan te Berltsum. Het is een feestelijke dag; we vieren het 150 jarig jubileum en de opening van het multifunctioneel clubgebouw en recreatieterrein.

Nieuwe ondernemers in pand “voormalige Hema”in Sint Annaparochie.

49 maanden geleden

Afgelopen vrijdag heeft wethouder mevrouw Boukje Tol het officiële startsein gegeven voor twee nieuwe ondernemingen in het voormalige pand van de HEMA aan de Warmoesstraat. De twee ondernemers zijn actief in de kidsfashion en de verkoop van Halalproducten.

Deel deze pagina: