Nieuws van Wonen Noordwest Friesland

Nieuwe subsidieregeling leefbaarheid

45 maanden geleden

Bijdragen voor een leefbare, mooie en veilige woonomgeving nabij huurwoningen

Post voortaan digitaal ontvangen? Goed idee!

45 maanden geleden

U bent gewend om de post van ons thuis op de deurmat te krijgen. We maken binnenkort de overstap naar het zoveel mogelijk versturen van onze post via de e-mail. Hierover hebt u inmiddels een brief of e-mailbericht van ons ontvangen. Onze post voortaan digitaal ontvangen heeft een aantal voordelen voor u:

Afsluiting nieuwbouwproject Dirk Janszstraat en de Kade te Sint Annaparochie

47 maanden geleden

15 december om 16:00 tot 18:00 inloopmiddag nieuwbouw Tzummarum

47 maanden geleden

15 december om 16:00  tot 18:00 inloopmiddag nieuwbouw Tzummarum

Huurderstevredenheid hoog & bedrijfskosten laag bij WonenNWF.

48 maanden geleden

Uit een vergelijking van woningcorporaties, blijkt dat de Huurderstevredenheid bij Wonen Noordwest Friesland met een 7,6 wordt gewaardeerd. Dit is boven het gemiddelde van 7,4.

Ook zijn de bedrijfskosten van WonenNWF heel erg laag vergeleken met andere corporaties. ( slechts € 488,- bij WonenNWF en € 925,- gemiddeld)

 

Nieuw toewijzingsbeleid

48 maanden geleden

Per 1 januari 2016 verandert de wet. Hebt u een inkomen onder de huurtoeslaggrens? Dan komt u vanaf 1 januari 2016 alleen in aanmerking voor woningen met een huur tot € 577, - (bij 1 of 2 personen) of € 618, - (bij 3 of meer personen).

Nieuwe voorzitter Raad van Commissarissen gezocht.

48 maanden geleden

In de Raad van Commissarissen ontstaat een vacature als gevolg van het rooster van aftreden en het daarmee samenhangend vertrek van de voorzitter.  

Animatiefilm over het verhuurproces

49 maanden geleden

Wij vinden het belangrijk dat onze woningzoekenden op de juiste manier worden geinformeerd. Om dit te bereiken hebben we een animatiefilm ontwikkeld waarin een uitleg wordt gegeven over het aanbiedingsproces van ons woningaanbod.

 

Subsidieregeling dorpshuizen weer open

49 maanden geleden

Van de subsidieregeling voor bouw, verbouw en verduurzaming van dorpshuizen kan per 1 januari 2016 weer gebruik worden gemaakt.

Inloopmiddag nieuwbouw Dongjum.

49 maanden geleden
Op donderdag 5 november tussen 16.00 uur en 18.00 uur organiseert Wonen Noordwest Friesland een inloopmiddag voor belangstellenden voor de nieuwbouw in Dongjum. De locatie voor de bijeenkomst is dorpshuis de Boppeslach.

Deel deze pagina: