Nieuws van Wonen Noordwest Friesland

Inzicht geeft rust

38 maanden geleden
Humanitas helpt mensen met financiële problemen 

Griet Postma is coördinator Thuisadministratie bij Humanitas Noordwest Friesland. Zij is een vriendelijke dame bij wie je al snel het gevoel krijgt dat, hoe groot de chaos in je financiën ook is, ‘het allemaal wel goed komt’.

 

Complimenten voor Wonen Noordwest Friesland

39 maanden geleden

Doet Wonen Noordwest Friesland de juiste dingen en doen we die dingen goed? Het antwoord dat Wonen Noordwest Friesland onlangs kreeg van de onafhankelijke visitatiecommissie én de belanghouders van Wonen Noordwest Friesland is een volmondig ‘ja!’.

We kregen cijfers, per onderdeel, tussen de 7,3 en de 8,6! 

  

Campus Middelsee op bezoek bij Wonen NWF

39 maanden geleden

Afgelopen november is door de derdejaars leerlingen Techniekklas van de Campus Middelsee op drie woensdagochtenden ervaring opgedaan in de installatietechniek, machinale houtbewerking en klein onderhoud bij woningen.

Start bouw 6 woningen Vrouwenparochie

39 maanden geleden

Start bouw huurwoningen M. Beckstraat in Vrouwenparochie

Huurders Wonen Noordwest Friesland eerder benaderd bij huurachterstand

39 maanden geleden

Vroegtijdig telefonisch contact met huurders met  huurachterstand.

Prachtige nieuwe woningen aan de Kade te Sint Annaparochie

39 maanden geleden

Eind vorig jaar zijn de 12 nieuwe woningen aan de Dirk Janszstraat en de Kade te Sint Annaparochie feestelijk geopend door wethouder Nel Haarsma. De woningen zijn gebouwd op de plek waar voorheen 55 senioren woningen in een parkachtige omgeving stonden. Een deel van de locatie is ingevuld door de onderwijscampus Middelsee. In deze campus zijn de Ulbe van Houten, Comenius, de Foorakker (OSG Piter Jelles) en een leerwerkplein gehuisvest.

Kantoor op Goede Vrijdag gesloten.

39 maanden geleden

Vrijdag 25 maart kantoor WNWF gesloten.

Afspraken met gemeenten en huurdersorganisatie voor de komende jaren

39 maanden geleden
Betaalbaarheid, voldoende woningen, nieuwbouw, onderhoud en leefbaarheid

Wij maken voortaan jaarlijks met de gemeenten en onze huurdersorganisatie (HDBF) zogenaamde prestatieafspraken. In deze afspraken wordt vastgelegd wat onze bijdrage is aan de gemeentelijke woonvisie voor het komende jaar en de vier jaar daarna.

 

Onderzoek naar woonwensen woningzoekenden Wonen NWF

39 maanden geleden

‘Liever een grotere badkamer en een open keuken’

Zorgcentrum het Bildt en Wonen Noordwest Friesland zien nieuwe kansen voor Nij Bethaniƫ in Tzummarum!

40 maanden geleden

De herontwikkeling van het complex Nij Bethanië in Tzummarum is weer een stap dichterbij. Wonen Noordwest Friesland en Zorgcentrum het Bildt hebben een haalbaarheidsonderzoek gedaan naar de mogelijkheden om van Nij Bethanië weer een volwaardig centrum voor wonen, zorg en welzijn voor de regio te maken. De uitkomst van het onderzoek is positief. Er zijn nu en in de toekomst voldoende ouderen in Tzummarum en de omliggende dorpen die zorg en welzijn nodig hebben. Beide partijen hebben besloten om nu de volgende stap te zetten en de plannen verder uit te werken.

 

Deel deze pagina: