Nieuws van Wonen Noordwest Friesland

Wonen Noordwest Friesland reikt kabinet de hand!

1 dag geleden

Woningcorporaties en Urgenda bieden kabinet hulp aan bij extra CO2-reductie: 100.000 huurwoningen energieneutraal en lagere woonlasten voor huurders.
 

40-jarig jubileum Syds Schat bij Wonen Noordwest Friesland

2 dagen geleden

Op 1 februari 2019 was Syds Schat, Teamleider Service bedrijf, 40 jaar in dienst bij Wonen Noordwest Friesland! Een prachtig jubileum dat wij natuurlijk niet ongemerkt voorbij konden laten gaan.

Toewijzing levensloopbestendige woningen Berltsum in volle gang

5 dagen geleden

Vorige week kon worden ingeschreven op de woningen in nieuwbouwwijk De Pôlle aan de rand van Berltsum. Dit zijn tien prachtige levensloopbestendige huurwoningen, zes zijn voorzien van een plat dak en vier van een kap. 

Eenzaamheid is van alle leeftijden!

8 dagen geleden

Thema- en netwerkbijeenkomst Eenzaamheid

Tien levensloopbestendige huurwoningen Berltsum in de verhuur

11 dagen geleden

In nieuwbouwwijk De Pôlle aan de rand van Berltsum realiseert Wonen Noordwest Friesland tien prachtige levensloopbestendige huurwoningen. Het casco is inmiddels gereed en de woningen gaan in de verhuur.

Let op wie u binnen laat!

3 maanden geleden

Wij hebben melding gekregen dat er mensen zijn die zich voordoen als medewerkers van de woningbouw om bij u binnen te komen. Let goed op; medewerkers en aannemers van WonenNWF hebben altijd een ID en opdrachtbon bij zich! Vraag hier vooral naar.

Hoogste punt bereikt!

3 maanden geleden

Woningen aan de Kade in Sexbierum.

Kom Nederlands leren

3 maanden geleden

Er is een cursus Nederlands voor arbeidsmigranten die hier hun toekomst op willen bouwen. De cursus begint woensdagavond 9 januari. Het is in Oosterbierum.

Samen de oude terp in Hallum mooier maken

4 maanden geleden

Hallum kent een rijke geschiedenis en had al in de Middeleeuwen een belangrijke functie. Wonen Noordwest Friesland draagt bij aan een project om deze rijke geschiedenis van Hallum beter zichtbaar te maken.

13 september Openingshandeling nieuwbouw van Wonen Noordwest Friesland in Sint Annaparochie

5 maanden geleden

Nieuwe buurt met groene uitstraling is af!

Deel deze pagina: