Nieuwsbericht

Wonen NWF zet trouwe huurders in het zonnetje!

Publicatiedatum: 10-06-2022

Wonen NWF heeft meer dan 400 huurders die al 40 jaar en langer een woning van ons huren

Bijzonder en hoog tijd om hierbij stil te staan. Op 9 & 10 juni hebben we deze trouwe huurders in het zonnetje gezet. 

Gezellige bijeenkomst op verschillende locaties
De medewerkers van Wonen NWF ontvingen de trouwe huurders op vijf verschillende locaties in het werkgebied. De dorpshuizen en MFC’s in Burdaard, Marsum, Oosterbierum, Sint Annaparochie en Winsum openden de deuren. Onder het genot van een kop koffie of thee en wat lekkers werd gezellig met elkaar en met medewerkers van de corporatie gekletst. De huurders vertelden over hun jarenlange wooncarrière, hun woning en hun buurtje. Ook gaven ze aan dat er toch wel wat is veranderd in die jaren. Maar nog steeds is er onderling contact, vaak helpen buren elkaar. Sommige huurders gaven de corporatie nog een aantal tips mee. 

Directeur-bestuurder Martine Huizinga maakte een rondrit en bezocht de verschillende locaties. Daar had ze mooie woorden voor deze trouwe huurders. ‘Wij zijn heel blij met u als trouwe huurders’, zo vertelde ze. ‘We vonden het hoog tijd om u in het zonnetje te zetten.’ 

Op vier locaties was er een optreden van een lokale artiest. De vijfde groep bracht een bezoek aan de Friese state Poptaslot in Marsum en kreeg daar een rondleiding. Al met al twee bijzondere ochtenden. 
    
Optreden Griet Wiersma 'It Spektrum' Burdaard       Bezoek en rondleiding Poptaslot Marsum

Attentie trouwe huurders 
Als cadeau ontvangen onze trouwe huurders waardebonnen ter waarde van €50. Deze bonnen kunnen ze besteden bij een aantal lokale ondernemers. De trouwe huurders die niet aanwezig konden zijn, kregen de waardebonnen thuisbezorgd door de medewerkers van de corporatie. 
    
Martine Huizinga overhandigt meneer Van der                Familie Keizer ontvangt de
Woude in Burdaard de cadeaubonnen                             cadeaubonnen thuis

 

Deel deze pagina