Welkom bij Wonen Noordwest Friesland Over ons Nieuws en publicaties Nieuws Warm welkom in de buurt!

Warm welkom in de buurt!

Leestijd: 2 min

Bewoners nieuwe huurwoningen Hallum krijgen de sleutel

Woensdag 22 juni was het een gezellige drukte op de Grote Streek in Hallum. De bewoners van de nieuwe woningen aan de Grote Streek, Kleine Streek en het Kerkpad kregen de sleutel van hun nieuwe huis. Ze werden warm welkom geheten door hun nieuwe buurtgenoten. Een prachtig initiatief van een bewoner die zelf al jaren op de terp van Hallum woont. 

Gezelligheid met koffie en oranjekoek 
Er werd gezellig gekletst onder het genot van een kop koffie en een stuk oranjekoek. Peter Geertsma van Wonen NWF feliciteerde de nieuwe bewoners met hun mooie nieuwe en energiezuinige woning. De initiatiefneemster van dit welkom had nog mooie woorden voor de nieuwe buurtbewoners en heette ze van harte welkom. Eén van de nieuwe bewoners had voor alle aanwezigen een welkomstcadeautje gemaakt met een persoonlijke tekst. 

Sleutel van de nieuwe woning
Na de gezellige bijeenkomst kregen de bewoners de sleutel van hun nieuwe huurwoning uitgereikt. De reacties waren enthousiast. ‘Wat zijn dit mooie woningen geworden. Erg ruim en veel lichtinval door de grote raampartijen. Prachtig!’, zo werd gereageerd.

Na de sleuteluitreiking was het allemaal actie. Medewerkers van Wonen NWF gaven uitleg bij de technische installaties. De eerste bewoners begonnen direct met klussen in de nieuwe woning. De firma Steenstra’s Tuinhout was bezig met het opmeten van een aantal huurschuttingen. Kortom een zeer geslaagde ochtend in het zonnige Hallum.