Nieuwsbericht

Waardebonnen volop lokaal besteed!

Publicatiedatum: 26-08-2022

Enthousiaste reacties ondernemers en trouwe huurders

Wonen NWF heeft meer dan 400 huurders die 40 jaar en langer van ons huren. Op 9 & 10 juni hebben wij deze trouwe huurders in het zonnetje gezet. Als cadeau kregen deze huurders een set waardebonnen. Tot 1 augustus konden deze bonnen bij verschillende lokale ondernemers worden besteed. Hier is dankbaar gebruik van gemaakt. 

Positieve reacties
Zowel onze huurders als de ondernemers waren enthousiast over deze actie. De lokale ondernemers kregen meer en ook nieuwe klanten over de vloer. En voor de huurders was het in deze tijd waarin alles duurder wordt, toch een fijn extraatje.  

Zo leverden veel huurders hun waardebonnen in bij de De Bildtse Bouwmarkt in Sint Annaparochie. Bedrijfsleider Erik Arts vond het een leuke en geslaagde actie. Ook Auke en Nynke Kooistra van eetcafĂ© It Graauwe Paard in Ouwesyl ontvingen veel gasten met een waardebon. Voor een aantal was het de eerste keer dat ze hier kwamen. En ook Geert Pijnacker van Warenhuis Pijnacker in Ferwert kon rekenen op veel trouwe huurders.  

Trouwe huurders en trouwe buren! 
Waddenherberg De Friezinn in Westhoek had een leuk Wonen NWF menu gemaakt. Eigenaar Douwe Gerlof Heeringa was enthousiast en blij met de extra gasten. Daarnaast werden de bonnen volop besteed bij de supermarkten in Ferwert, Hallum, Marrum, Sexbierum en Winsum.

Ook bijzonder: in It Holt in Deinum kwamen drie stellen trouwe huurders uit Schalsum langs om samen te eten. Al meer dan 40 jaar zijn ze buren van elkaar. Dus niet alleen trouwe huurders, maar ook trouwe buren.

Deel deze pagina