Welkom bij Wonen Noordwest Friesland Over ons Nieuws en publicaties Nieuws Prijzen Woonbelevingsonderzoek uitgereikt!

Prijzen Woonbelevingsonderzoek uitgereikt!

Leestijd: 3 min

De winnende huurders krijgen een maandhuur

In de maand mei konden al onze huurders hun mening geven. Wat vinden ze van hun woning en hun woonomgeving. En hoe vinden ze dat wij het doen. Mooi om te zien dat veel huurders dit onderzoek hebben ingevuld. Met alle antwoorden en informatie gaan wij aan de slag. 

Op bezoek bij de prijswinnaars!
De huurders die de vragenlijst invulden, maakten kans op een maandhuur. En de prijswinnaars zijn bekend! Vrijdag 15 juli reikte directeur-bestuurder Martine Huizinga de prijzen uit.  
Eén van de prijswinnaars kwam langs op kantoor en ontving daar een mooie bos bloemen en een cheque. Bij de andere twee prijswinnaars gingen we op bezoek. 

Meneer Feenstra in Berltsum
Met bloemen en een cheque bellen we aan bij meneer Feenstra in Berltsum. ‘Ik ben heel blij met het winnen van een maandhuur. Dat had ik niet verwacht.’ zo vertelt hij. Meneer Feenstra woont al jaren naar volle tevredenheid in zijn huurwoning. Mooi in de buurt van zijn ouders en in het dorp waar hij is opgegroeid. ‘Ik ben heel tevreden over mijn huis’ zo zegt hij. ‘Een mooie plek in een leuk dorp.’  Ook is hij blij met de zonnepanelen op het dak. ‘Dat scheelt toch weer in de energiekosten.

Meneer Feenstra ontvangt de cheque en een mooie
bos bloemen uit handen van directeur Martine Huizinga

Mevrouw Bouma-Stienstra in Sint Annaparochie 
Daarna brachten we een bezoekje aan mevrouw Bouma-Stienstra in Sint Annaparochie. Mevrouw en haar dochters wachten ons al op en trakteren op een kop koffie en een lekker gebakje. Ze is heel blij met de prijs, ‘prachtig zo’n mooie prijs!’ zo vertelt ze. Mevrouw woont inmiddels vier jaar in het Van Harenshuus en heeft het erg naar de zin. ‘Een fijn appartement en een heel gezellige gang zo met elkaar’ geeft ze aan. ‘En dicht bij alle voorzieningen.’ Hiervoor heeft ze meer dan 50 jaar in een andere huurwoning in Sint Annaparochie gewoond. Door veranderingen in de buurt was ze blij om naar deze woning te kunnen verhuizen. En ze woont hier nog steeds naar alle tevredenheid. 

Martine Huizinga bedankt mevrouw Bouma-Stienstra voor de gastvrije ontvangst en het fijne gesprek. ‘Fijn dat u de moeite heeft genomen om de vragenlijst in te vullen. En mooi om uw verhaal te mogen horen. We wensen u veel plezier met uw prijs’ zo sluit ze het gesprek af.