Nieuwsbericht

Open huis nieuwbouw Julianastraat Marrum

Publicatiedatum: 25-06-2020

Toekomstige huurders tevreden over hun nieuwe woning

Op dinsdag 23 juni was het open huis in de zes nieuwe woningen aan de Julianastraat te Marrum. De toekomstige bewoners van deze nieuwbouw konden in aangepaste vorm even een kijkje nemen in hun nieuwe huis en zaken opmeten.

Ze zijn erg tevreden over hun nieuwe woning. ‘Wat is het al mooi’ en ‘we hebben heel veel zin om na de bouwvak in ons nieuwe huis te gaan wonen’ waren de reacties. 

Door de coronacrisis verliep het open huis wel anders dan normaal. De nieuwe huurders mochten in tweetallen en op verschillende momenten de woning bekijken en zaken opmeten. Medewerkers van de corporatie waren daarbij niet aanwezig om uitleg te geven, maar op een kaartje bij de verschillende apparaten stond een toelichting. Tussendoor werd extra schoon gemaakt. Alles volgens de richtlijnen van het RIVM.

Woningen
Drie van deze woningen zijn levensloopgeschikt, de overige drie zijn 1-2 persoonswoningen. Alle woningen zijn energiezuinig en duurzaam. Ze zijn voorzien van vloerverwarming op de begane grond, op het dak worden zonnepanelen geplaatst en voor de verwarming van de woning wordt er gebruik gemaakt van een luchtwarmtepomp. Kortom, een duurzame en energiezuinige woning!

Oplevering van deze nieuwbouw wordt na de bouwvak verwacht. 

Deel deze pagina