Nieuwsbericht

Nieuwe editie Koers Noordwest

Publicatiedatum: 07-06-2021

De juni editie van de Koers Noordwest is uit

De huurderskrant waarin we meer vertellen over wat u en ons bezig houdt. Met elkaar leven we nog steeds in bijzondere tijden. We zijn blij zijn dat we steeds wat meer werkzaamheden uit kunnen voeren. Natuurlijk staat bij alles de veiligheid en gezondheid van onze huurders en medewerkers voorop! 

In deze Koers Noordwest vertelt de familie Jorritsma uit Dronrijp over de renovatiewerkzaamheden aan hun huis en hoe zij bij de plannen zijn betrokken. Ook vertellen Sieb Miedema uit Nij Altoenae en Paul Bronsgeest uit Oosterbierum, beiden huurder van Wonen NWF, waarom zij actief zijn als bestuurslid van Dorpsbelang. Ze roepen andere huurders op om hun voorbeeld te volgen: ‘doe het wel, word wel lid van het bestuur van Dorpsbelang. Je bewoont niet alleen je huis, maar ook je dorp’ zo geven ze aan. 

Samen nieuwe plannen maken
Wonen Noordwest Friesland is dit jaar gestart met het opstellen van een nieuwe Klantvisie en een nieuw Ondernemingsplan. Het opstellen van deze plannen doen we niet alleen, dit doen we samen met anderen. Graag horen wij ook wat onze huurders vinden. Op dinsdag 22 juni kan het zijn dat wij bij onze huurders aanbellen en wat vragen stellen. Lees meer in het artikel ‘Samen nieuwe plannen maken’. 

Veel leesplezier gewenst met de Koers Noordwest

 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden