Nieuwsbericht

Nieuwbouw woningen Finne Hallum gaat van start!

Publicatiedatum: 24-04-2020

Wonen Noordwest Friesland blijft investeren in de dorpen

In Hallum realiseert Wonen Noordwest Friesland aan de Finne elf prachtige nieuwe energiezuinige huurwoningen. 

Vier van deze woningen zijn levensloopgeschikt. Ze beschikken over een slaapkamer en badkamer op de begane grond en een extra slaapkamer op de verdieping. Heel geschikt voor mensen die alles gelijkvloers willen hebben. 

De overige zeven woningen zijn geschikt voor 1 á 2 persoonshuishoudens. Deze kleine comfortabele woningen zijn voorzien van twee slaapkamers op de verdieping. 

Alle woningen zijn energiezuinig en duurzaam. Ze zijn voorzien van vloerverwarming op de begane grond, op het dak worden zonnepanelen geplaatst en voor de verwarming van de woning wordt er gebruik gemaakt van een luchtwarmtepomp. Kortom, een woning met de technieken van nu! Dit betekent ook dat er geen gasaansluiting aanwezig is. 

Friso Bouwgroep start in mei 2020 met de bouw van deze woningen. De verwachting is dat de woningen in het najaar van 2020 worden opgeleverd. 

Deze prachtige nieuwe woningen worden in de periode van 25 april t/m 2 mei te huur aangeboden. Reageren kan op Frieslandhuurt. Daar is ook meer informatie over dit project te vinden. 

 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden