Welkom bij Wonen Noordwest Friesland Over ons Nieuws en publicaties Nieuws Nieuwbouw R. Westrastrjitte Sexbierum bereikt hoogste punt

Nieuwbouw R. Westrastrjitte Sexbierum bereikt hoogste punt

Leestijd: 1 min

Op woensdag 10 maart bereikte de nieuwbouw aan de Rients Westrastrjitte in Sexbierum het hoogste punt

Bouwgroep Friso realiseert daar voor Wonen NWF zes nieuwe huurwoningen: twee levensloopgeschikte woningen en vier 1 á 2 persoonswoningen.

Huurder mag kiezen
Voordat de bouw van start gaat, is er al veel vastgelegd. Toch zijn er een aantal zaken die we overlaten aan de nieuwe huurder. Zo kunnen huurders kiezen uit vier soorten wand- en vloertegels voor badkamer en toilet. Er zijn twee keuzes voor het type kraan en de vorm van de spiegel in de badkamer. 

Wonen NWF vindt het belangrijk dat de tuinen bij onze huurwoningen verzorgd zijn. Daarom bieden we nieuwe huurders de mogelijkheid om gras aan te laten leggen in de voortuin en een beukenhaag aan de voorzijde van de woning. Liever een lege tuin om naar eigen smaak in te richten? Dat kan natuurlijk ook!

Op korte termijn bezoeken de nieuwe huurders de showroom van Bruynzeel om een mooie keuken uit te kiezen. Wij merken dat huurders het erg op prijs stellen als ze zelf keuzes mogen maken in hun nieuwe woning! 

De verwachting is dat de sleutels in de zomer worden uitgereikt.