Nieuwsbericht

Koers Noordwest oktober is uit!

Publicatiedatum: 31-10-2022

De huurderskrant waarin we vertellen wat u en ons bezig houdt

In deze Koers Noordwest besteden we aandacht aan de hoge energiekosten. We geven tips om energie te besparen. Ook vertellen we over de verschillende regelingen die er zijn, zoals de  Eenmalige Energietoeslag, de VoorzieningenWijzer en de Ljochtbus.

Trots op mijn tuin
In de nieuwe rubriek ‘Trots op mijn tuin’ laat de familie Vijver zien dat ze trots zijn op hun tuin. Bent u ook trots op uw tuin, of op uw huis? Of woont u op een bijzondere locatie? En wilt u daarover vertellen in een volgende Koers Noordwest? Graag! Stuur daarvoor een e-mail naar [email protected] Misschien lezen we een volgende keer uw verhaal. 

Het is prettig wonen! 
De uitkomsten van het Woonbelevingsonderzoek laten zien dat meer dan de helft van onze huurders prettig in hun woning en buurt woont. Daarnaast vertellen we over ons bezoek aan de prijswinnaars van de maandhuur, die werd verloot onder de huurders die meededen aan het Woonbelevingsonderzoek. 

De nieuwe en energiezuinige woningen aan de Klaphornewei en Wierswei in Blije komen voorbij. In de rubriek ‘Vraag het de vakman’ vertelt vakman Joachim Broersma hoe belangrijk het ventileren van uw huis is. Ook geeft hij hiervoor tips. 

En met een extra financieel zetje van ‘Losse fearren’ maakten we weer leuke activiteiten in dorpen en buurten mogelijk.

Veel leesplezier gewenst met deze Koers Noordwest

Deel deze pagina