Welkom bij Wonen Noordwest Friesland Over ons Nieuws en publicaties Nieuws Koers Noordwest februari is uit!

Koers Noordwest februari is uit!

Leestijd: 2 min

De huurderskrant waarin we vertellen wat u en ons bezig houdt

In deze Koers Noordwest besteden we aandacht aan de hoge energiekosten. We geven tips om energie te besparen. Ook vertellen we over de verschillende regelingen die er zijn, zoals de VoorzieningenWijzer en de Ljochtbus. Vakmannen Klaas Cuperus & Klaas Plantinga vertellen over de kleine energiebesparende maatregelen die ze in de afgelopen maanden in woningen met een lager energielabel uitvoerden.

Trots op mijn huis
In de rubriek ‘Trots op’ laat de familie Krol zien dat ze trots zijn op hun huis in Sint Jacobiparochie. Bent u als huurder ook trots op uw tuin, of op uw huis? Of woont u op een bijzondere locatie? En wilt u daarover vertellen in een volgende Koers Noordwest? Graag! Stuur daarvoor een e-mail naar communicatiewonennwfnl Misschien lezen we een volgende keer uw verhaal.

Win een kinder DJ feestje!
Medewerkers van Schuldhulpmaatje Waadhoeke vertellen wat ze kunnen betekenen voor huurders met geldproblemen. De feestelijke oplevering van de wijkvernieuwing in Minnertsga komt voorbij. We laten zien hoe ver de bouw is van de acht nieuwe woningen aan de Uniastrjitte in Marsum. Met een luisterpanel hoorden wij de mening van onze nieuwe huurders. 

En we doen een oproep aan kinderen van huurders om het mooiste speelplek in hun dorp aan ons door te geven. Zo kunnen ze een kinder DJ feestje in hun dorpshuis winnen!

Veel leesplezier gewenst met deze Koers Noordwest