Nieuwsbericht

Inspectie huurwoningen door TriaCon

Publicatiedatum: 29-08-2022

In de periode van september t/m oktober 2022 voeren medewerkers van TriaCon een inspectie aan sommige huurwoningen uit

Dit doen zij in opdracht van Wonen NWF. 

Waarom deze inspectie? 
Wonen NWF wil graag meer weten over de conditie van haar huurwoningen. Hoe zit het met bijvoorbeeld de kozijnen, de muren, de dakgoten en het dak? 

Inspectie buitenzijde woning
De medewerker van TriaCon bekijkt de meeste woningen aan de buitenkant. U hoeft hiervoor niet thuis te zijn.

Inspectie binnenzijde woning
Bij de meeste woningen hoeft er geen inspectie aan de binnenzijde te worden gedaan. Wel kan het zijn dat een inspecteur graag even naar de goten of dakkapellen of wellicht achter in de tuin of eventueel op uw balkon een inspectie wil uitvoeren. Hiervoor kunt u de inspecteur toegang geven.

Om binnen te kijken, belt de medewerker van TriaCon bij willekeurige woningen aan. De medewerker loopt de woning door, noteert gegevens en maakt foto’s. 

Uw medewerking
Mocht de medewerker van TriaCon bij u aanbellen, dan vragen wij medewerking aan de inspectie. Deze opnames zijn niet bedoeld om eventuele storingen of reparaties en dergelijke op te nemen of te verhelpen.

Medewerkers van TriaCon en legitimatie

De inspecties worden uitgevoerd door twee verschillende inspecteurs van TriaCon, Anne Zijlstra en Yannick Wiegers. Hieronder ziet u een foto. Medewerkers van TriaCon kunnen zich altijd legitimeren. Vraagt u hier gerust naar en laat niet zomaar iedereen binnen. 

  
   Anne Zijlstra                    Yannick Wiegers

Heeft u vragen? 
Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 0518 - 409 811. 

 

Deel deze pagina