Nieuwsbericht

Geslaagd Open Huis!

Publicatiedatum: 15-11-2023

Veel bezoekers voor jubilerend Wonen NWF

Dit jaar bestaat Wonen Noordwest Friesland 120 jaar. Daarmee is het de oudste nog zelfstandige woningcorporatie in Nederland. Een prachtig jubileum! Met 65 medewerkers werkt de corporatie iedere dag hard aan betaalbaar wonen in een fijne leefomgeving.

Open Huis
Op zaterdag 11 november stonden de deuren van het kantoor in Sint Annaparochie open. Iedereen was welkom op het Open Huis. En het was gezellig druk. Veel bezoekers vonden het leuk om eens een kijkje te nemen bij de woningcorporatie.

Informatie en inschrijven als woningzoekende
In de koffiecorner stond een kop koffie en thee met een lekkere traktatie klaar. Ook waren er verschillende kraampjes met informatie. Zo konden de bezoekers informatie krijgen over wonen en leefbaarheid. Een aantal mensen maakte van de gelegenheid gebruik om zich in te schrijven als woningzoekende. Misschien niet om nu al naar een andere woning te verhuizen. Maar om voorbereid te zijn op de toekomst, wanneer men kleiner wil gaan wonen of jongeren op zichzelf willen wonen. 

De energiecoaches van de gemeenten Noardeast-Fryslân en Waadhoeke vertelden bezoekers meer over energiebesparende maatregelen en gaven tips. Ook noteerden zij verschillende adressen van bezoekers. Op een later moment gaan zij daar langs om mee te kijken en denken over het besparen van energie.

De medewerkers van de afdeling Vastgoed vertelden over de projecten die wij uitvoeren. Projecten op het gebied van sloop-nieuwbouw en renovatie. Er waren verschillende foto’s en een animatie van nieuwbouwprojecten. Ook vertelden zij over het onderhoud dat wij plegen aan onze huurwoningen. 

Op de foto
Ook voor de kinderen was er van alles te beleven. Ze konden worden geschminkt, een huisje kleuren en lekker spelen. In de kantine stond een huisje met het jaartal 1903. Bezoekers konden daar met elkaar op de foto. Deze leuke polaroidfoto kon men zelf meenemen.

Spijkerslaan in de werkplaats
Bezoekers konden ook een kijkje nemen in de werkplaats. Daar is de voorraad materialen en staan de machines die onze vakmannen gebruiken. Enthousiast vertelden de vakmannen over hun werk. Ook stonden er verschillende oud Hollandse spelletjes klaar, waaronder spijkerslaan. 

  
Informatie bij de verschillende stands                      Rondkijken in de werkplaats

Deel deze pagina