Nieuwsbericht

Een mooie nieuwe speeltuin en ontmoetingsplek in Hallum!

Publicatiedatum: 22-08-2022

Op 9 juli was het eindelijk zover

Speeltuin de Singel in Hallum is feestelijk geopend. Meer dan een jaar geleden maakten de Speeltuincommissie en Doarpsbelang Hallum de eerste plannen voor de nieuwe speeltuin. In mei zijn de toestellen geplaatst en vanaf nu kunnen de kinderen van Hallum genieten van de prachtige speeltuin.

Opening door de kinderburgemeester
Tijdens de opening op 9 juli telde Kinderburgemeester Ilse samen met meer dan 150 kinderen en ouders af om vervolgens het lint met de ballonnen door te knippen. Alle kinderen renden op de speeltoestellen af en genoten van de mooie nieuwe plek. Zoals verwacht was de kabelbaan erg in trek. ‘De kabelbaan vind ik het mooist, omdat hij zo snel gaat’ vertelden de enthousiaste kinderen. 

Ook werd veel gespeeld in het speelhuisje voor de peuters. In dit speelhuis zijn meerdere actiepanelen, en kunnen de kleintjes inclusief spelen. ‘Er is nu ook wat te doen voor de kleintjes, dat is prachtig’ vertelde één van de ouders tijdens de opening. Daarnaast werd er veel gebruik gemaakt van het klimparcours en de stapstenen. Ook de peuterschommel maakt de speeltuin helemaal compleet.

Om er echt even een speciale middag van te maken, was er een lekkere suikerspin, wat drinken en een ijsje voor alle kinderen. Dorpshuis it Trefpunt en Frietworld zorgden voor koffie, thee en wat lekkers voor de ouders!

Leefbaarheidsbijdrage
Een financiële bijdrage van verschillende partijen, waaronder Wonen NWF, en de inzet van ouders en de gemeenschap maakten dit project mogelijk.

    
Opening door Kinderburgemeester Ilse                     Prachtige nieuwe speeltuin

 

Deel deze pagina