Nieuwsbericht

Bewoners nieuwbouw Finne Hallum krijgen sleutel woning

Publicatiedatum: 06-11-2020

‘We treffen het ontzettend en hebben er veel zin in’ is de eerste reactie

Woensdag 4 november was het zover! De 11 nieuwe huurwoningen aan de Finne in Hallum zijn overgedragen aan de bewoners. Een moment waar lang naar uit is gekeken. 

Raisa Hoekstra en Jarno Dijkstra zijn de nieuwe bewoners van één van de 1 a 2 persoonswoningen. Ze zijn erg enthousiast over hun eerste huis samen. ‘Wij treffen het ontzettend dat onze eerste woning zo’n mooie en energiezuinige woning is. De woning is netjes afgewerkt. We hebben veel zin om de nieuwe woning naar eigen smaak in te richten en er een fijn thuis van te maken’.

Door de coronacrisis was de sleuteluitreiking anders dan normaal. De sleutel stak al in het slot, waardoor de nieuwe huurders zo naar binnen konden. Daar lagen alle papieren en verdere informatie klaar. Ook stond er een presentje op het aanrecht. Onze medewerker was in de buurt om – op afstand – nadere informatie te verstrekken en installaties uit te leggen. Mooi dat op een aangepaste manier huurders in deze bijzondere tijd toch hun nieuwe huurwoning kunnen betrekken. 

Woningen Finne Hallum
In 2019 zijn twaalf kleine en verouderde woningen aan de Finne gesloopt. Daarvoor in de plaats zijn 11 mooie nieuwe woningen gebouwd. Vier van deze woningen zijn levensloopgeschikt en hebben een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Op de verdieping is nog een tweede slaapkamer aanwezig. De overige zeven woningen zijn comfortabele 1 á 2 persoonswoningen. Deze variant beschikt over een badkamer en twee slaapkamers op de verdieping. 

Alle woningen zijn voorzien van zonnepanelen, een luchtwarmtepomp en vloerverwarming op de begane grond. Kortom, een woning met de technieken van nu! 


Levensloopgeschikte woningen Finne Hallum

 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden