Huren of Kopen

U moet als woningzoekende bij ons ingeschreven staan om in aanmerking te komen voor een woning. Wij bieden twee verschillende soorten woningen aan: huurwoningen en koopwoningen. Al de woningen worden aangeboden via het aanbod model van Wonen Noordwest Friesland. Dit houdt in dat de duur hoe lang u staat ingeschreven als woningzoekende bepalend is voor de toewijzing van de woning.

Huurwoningen
Bij huurwoningen gelden er toewijzingscriteria als hoogte van het inkomen en leeftijd. Bij de advertentie staat altijd aangegeven welke criteria er bij de woning gelden.

Vraag vroegtijdig een meest recent inkomensformulier op via de belastingtelefoon 0800-0543. Dit formulier moet u namelijk bij ons inleveren wanneer u kandidaat bent geworden voor een woning!

Koopwoningen
Wij bieden regelmatig woningen te koop aan. De woningen die regulier worden verkocht (zonder voorwaarden) worden ook aangeboden via onze website. Regelmatig komt het ook voor dat de woning bij een makelaarskantoor in de verkoop staat. Wij proberen altijd eerst zelf de woning te verkopen via ons aanbod model. Wanneer u bij ons ingeschreven staat als woningzoekende wordt u altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons nieuwe koopaanbod. 

Let op: SInds 1-1-2015 zijn wij gestopt met de verkoop van woningen met Koopgarant of Koopcomfort. De woningen die wij destijds verkocht hebben met deze voorwaarden worden natuurlijk wel gewoon teruggekocht! Meer informatie over de terugkoop kunt u hier vinden

Lijst van F.A.Q categoriëen

Deel deze pagina: