Wonen Noordwest Friesland sluit aan bij Friesland Huurt

Woningzoekendenportaal Frieslandhuurt
In de loop van dit jaar worden de woningen van Wonen Noordwest Friesland via ‘Frieslandhuurt’ aangeboden. Wonen NWF sluit zich dan aan bij dit woningzoekendenportaal van Accolade en Elkien. Op de website www.frieslandhuurt.nl staan alle beschikbare woningen van de aangesloten corporaties. Na toewijzing huurt u de woning natuurlijk van Wonen NWF.

Wat betekent dit voor u?
Voor u als woningzoekende betekent dit dat u op één plek staat ingeschreven en naar huurwoningen in een groter gebied kunt zoeken en daarop kunt reageren. Natuurlijk houdt u gewoon uw inschrijftijd en blijft Wonen NWF uw aanspreekpunt. Het enige dat voor u verandert, is dat onze woningen vanaf eind november geadverteerd worden op www.frieslandhuurt.nl. We gaan er van uit dat het risico dat mensen worden verdrongen voor woningen, heel erg klein is. Veel mensen staan namelijk al op twee locaties ingeschreven.

Wat moet u doen?
We vragen u om uw persoonlijke gegevens waarmee u bij ons als woningzoekende staat ingeschreven, goed te controleren. Vooral het juiste e-mailadres is heel belangrijk. Kijk in uw account of alle gegevens nog kloppen.
Zaken die niet meer kloppen, kunt u in uw account aanpassen.

Uw inloggegevens vergeten?
Met uw e-mail adres kunt u uw inloggegevens aanvragen via de website www.wonennwf.nl
Op de website drukt u op de gele knop rechts bovenaan  ‘Mijn WonenNWF’. Daarna klikt u op ‘wachtwoord vergeten?’. U kunt uw e-mail adres invullen. Daarna krijgt u uw inloggegevens toegestuurd per e-mail.
In deze e-mail staat dat u uw tijdelijke wachtwoord aan dient te passen via de knop  ‘wachtwoord aanpassen’. Als u uw wachtwoord heeft aangepast, bent u ook direct ingelogd.
Mochten er problemen optreden bij het inloggen dan horen wij het graag!

Wat gebeurt er verder?
Wonen NWF werkt in de komende periode aan het overzetten van alle gegevens naar Frieslandhuurt.
Als alle gegevens zijn overgezet naar het nieuwe systeem, krijgt u eind november van ons een e-mail met een zogenaamde Activatielink. Dit is een belangrijke stap. Hier dient u uw gegevens aan te vullen.
In die e-mail leggen wij u uit wat u dan verder moet doen.

Neem gerust contact met ons op als u nog vragen heeft!
Op de website van Frieslandhuurt, www.frieslandhuurt.nl, staat een overzicht van de veelgestelde vragen en antwoorden. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers. Wij zijn iedere dag telefonisch bereikbaar van 8.00 – 12.00 uur en van maandag tot en met donderdag ook van 12.30 – 16.30 uur op telefoonnummer 0518 – 409 800.
 

Deel deze pagina: