Keuken

Voor een nieuwe keuken kunt u kiezen uit een standaard keuken of (tegen bijbetaling) zelf een keuken uitkiezen bij Bruynzeel. Neem hierbij altijd eerst contact op met de afdeling onderhoud van Wonen Noordwest Friesland!

Een nieuwe standaard keuken is gratis wanneer uw keuken 20 jaar of ouder is. Wanneer uw keuken jonger dan 20 jaar is, dan geldt eenmalige eigen bijdrage. De hoogte hiervan is afhankelijk van de leeftijd van uw keuken en bedraagt € 150,- per jaar maal het aantal jaren dat de keuken eerder vervangen wordt.

Hoe ziet een standaard keuken eruit?

De lengte van de keuken is tussen de 150cm en 240 cm, afhankelijk van de grootte of de indeling van de woning. Het keukenblok, werkblad en de bovenkasten worden vervangen. Ook worden er nieuwe effen witte wandtegels (15x20cm) aangebracht boven het werkblad en in de kookhoek. De wandtegels worden aangebracht tot een hoogte van ongeveer 150 cm. Als u liever kiest voor een andere tegel binnen ons pakket, dan is dat tegen een eenmalige bijbetaling mogelijk
U krijgt vijf stopcontacten: twee boven het werkblad, één achter het kooktoestel, één voor een afzuigkap en één voor de koelkast. Water-, gas- en elektrische leidingen worden zoveel mogelijk weggewerkt in de wand.

Een keuken uitkiezen bij Bruynzeel

Neem altijd eerst contact op met Wonen Noordwest Friesland! Wij geven informatie over de afmetingen van uw keuken door aan Bruynzeel. Zij nemen daarna contact met u op voor een bezoek aan de showroom waar u geheel naar eigen wens een nieuwe keuken kunt uitkiezen. Bruynzeel informeert u hierbij over de kosten van de verschillende mogelijkheden. Tip: Denk voor uw bezoek aan Bruynzeel na over wat voor u een handige indeling is van de keuken en over uw maximale budget.

Vergoeding van uw Bruynzeel keuken bij verhuizing

Bij beëindiging van de huurovereenkomst binnen vijf jaar na aanschaf van de Bruynzeel keuken is een vergoeding mogelijk. De vergoeding is afhankelijk van de staat van de keuken en betreft alleen de door de huurder extra betaalde kosten voor keukenkasten en blad. Buiten de vergoeding vallen de inbouwapparatuur, accessoires, tegelwerk en kranen. Per jaar wordt 20% afgeschreven. Het maximum vergoedingsbedrag is € 1500, -. Wanneer de restwaarde beneden de € 150, - ligt wordt er geen vergoeding uitgekeerd. WonenNWF vergoedt alleen keukens van het merk Bruynzeel.

Overname inbouwapparatuur  keuken bij verhuizing

Als uw keuken inbouwapparatuur of accessoires heeft, dan kunt u deze ter overname aanbieden aan de nieuwe huurder. Voorwaarde hierbij is dat er geen gebreken mogen zijn aan al deze onderdelen. Bereikt u geen overeenstemming met de nieuwe huurder, dan mag u deze extra’s meenemen en moet u de keuken als standaard keuken achterlaten. De opzichter kan u hierover dan adviseren.

 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden