Isolatie

Wonen Noord west Friesland werkt hard aan het energiezuiniger maken van haar woningen. Dit doen we door alle woningen te voorzien van vloer-, spouw- en dakisolatie, met uitzondering van de woningen  waar Wonen Noordwest Friesland planvorming in ontwikkeling heeft. Enkele beglazing in uw woning wordt standaard vervangen door HR++ beglazing bij de uitvoering van het buitenonderhoud.
Hebt u vragen over de isolatie van uw woning dan kunt u contact opnemen met de afdeling onderhoud van Wonen Noordwest Friesland.

Berging isolatie:

Een berging die vast aan de woning zit en geen spouw heeft kan worden geïsoleerd. Een los staande berging wordt niet voorzien van isolatie materiaal. Bij het isoleren van de berging worden zowel de muren als het dak aangepakt. Ramen worden voorzien van isolerende beglazing met eventueel ventilatieroosters. Er komen 2 stopcontacten, een combischakelaar, een lichtpunt en in de buitengevel wordt een voorziening getroffen voor een eventuele buitenlamp. Voor de wasmachine worden een waterkraan en riolering aangebracht. Ook wordt er een radiator geplaatst.

Voor het isoleren van de berging en bijbehorende werkzaamheden betaalt u €12,- tot € 17,- per maand.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden