Centrale Verwarming

Bij gashaarden bestaat het gevaar op koolmonoxidevergiftiging. Vanwege de veiligheid van de bewoners wil Wonen Noord west Friesland alle woningen voorzien van centrale verwarming. De woningen die worden verkocht of waar Wonen Noordwest Friesland planvorming in ontwikkeling heeft vormen hierop een uitzondering. Voor het aanleggen van centrale verwarming betaalt u een huurverhoging van € 40,60 per maand.

Bij het aanleggen van CV wordt een hoog rendement (HR) combiketel geplaatst. Deze Cv-ketel verzorgt de verwarming alsmede het warm tapwater in woning. De Cv-installatie is voorzien van een handbediende thermostaat. Voor een programmeerbare klokthermostaat (Honeywell chronoterm) betaalt u een eenmalige eigen bijdrage van € 145, -.

Bij het aanleggen van CV kunt u ook de schoorsteenmantel in de woonkamer of het schoorsteenkanaal op de verdieping laten verwijderen. Dit kan direct of mag later worden uitgevoerd zodat u het kan laten samen vallen met het vervangen van behang en vloerbedekking. Voor het verwijderen van de kanalen betaalt u eigen bijdrage van € 100, - per ruimte.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden