Badkamer

Wij kunnen uw badkamer geheel moderniseren. Hierbij zijn twee mogelijkheden:
1. Badkamer op de huidige plaats, eventueel met een vergroting
2. Badkamer verplaatsen naar een slaapkamer, incl. 2e toiletvoorziening
Een vergroting of verplaatsing van de badkamer is niet in alle woningen mogelijk. Bij uw aanvraag informeren we u over de mogelijkheden.

Modernisering van uw badkamer is gratis wanneer deze 25 jaar of ouder is.  Wanneer uw badkamer jonger is dan 25 jaar dan geldt een eenmalige eigen bijdrage. De hoogte hiervan is afhankelijk van de leeftijd van uw badkamer en bedraagt € 250,- per jaar maal het aantal jaren dat de badkamer eerder vervangen wordt.

Wat gebeurt er bij het moderniseren van de badkamer?

De wand- en vloertegels worden vervangen. De standaard vloertegels zijn effen grijs, 15*15cm en de wandtegels zijn effen wit, 15x20cm Als u liever kiest voor een andere tegel binnen ons pakket, dan is dat tegen een eenmalige bijbetaling mogelijk.
De wandtegels worden aangebracht tot aan het plafond. De waterleiding wordt zoveel mogelijk weggewerkt in de wand.

De nieuwe douchehoek is voorzien van een thermostatische mengkraan, een glijstang en een waterbesparende handdouche.

De wastafelcombinatie bestaat uit een wastafel afmeting 40*60 cm met een één hendel mengkraan, kunststof planchet, spiegel (60*80 cm) en een combischakelaar bestaande uit een stopcontact/spiegelverlichting.

Het moderniseren van de badkamer binnen de huidige maatvoering is gratis (wanneer deze 25 jaar of ouder is). Voor het vergroten van de badkamer betaalt u een huurverhoging vanaf € 3,50 tot € 10, - per maand (afhankelijk van de indeling).

Verplaatsen van de badkamer naar een slaapkamer

Een verplaatsing van de badkamer is niet in alle woningen mogelijk. Bij uw aanvraag informeren we u over de mogelijkheden. Voor het verplaatsen van de badkamer naar een slaapkamer betaalt u een huurverhoging van € 20, - per maand.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden