Woning laten verbeteren

Bij binnen onderhoud mag u het zeggen! Uw woonwensen staan centraal. Wonen Noordwest Friesland hanteert geen vaste termijn voor het vernieuwen van bijvoorbeeld keukens en badkamers. Wij verbeteren uw woning alleen op uw verzoek. Hiervoor kunt u een aanvraag indienen.

Er kan veel. Misschien wilt u een luxe badkamer met toilet of een grotere keuken, een extra dakraam of de berging isoleren? Ook vallen veel kleine aanpassingen en WMO aanpassingen onder comfort op verzoek. Denk bijvoorbeeld aan het laten aanbrengen van een dakraam, een klokthermostaat, een vlizotrap of een buitenkraan.

Niet overal comfortverbetering mogelijk

Sommige woningen komen niet voor comfortverbetering in aanmerking. Wanneer u bent ingelogd in het huurdersportaal kunt u online zien wat er mogelijk is in uw woning. 

Log in om te zien wat door ons in uw woning uitgevoerd kan worden. Als u ingelogd bent, kun u ook uw verzoek voor een comfortverbetering doorgeven.

Informatie over comfort verbeteringen

In onderstaande blokken ziet u de informatie over de comfort verbeteringen. Wilt u inzicht in wat er mogelijk is in uw woning log dan in. 

Alles over:
Reparatieverzoeken Serviceabonnement Schade aan de woning Woning laten verbeteren Zelf klussen in de woning Woning onderhoud Sleutels
Meer weten over:
Reparatie & onderhoud Geldzaken Huurcontracten Verhuizen