Wonen waar plezier voorop staat

Nieuws

Leren van de ervaring van onze huurders!

3 maanden geleden

Wonen Noordwest Friesland wil graag dat haar huurders tevreden zijn. Daarbij willen we leren van de ervaring die onze huurders met ons en onze dienstverlening hebben.

Dit leren van de ervaringen van huurders stond centraal tijdens onze Personeelsdag op dinsdag 4 juni jl. in de Harnehal te Tzummarum.

Tijdens deze dag gingen onze huurders onder leiding van een externe gespreksleider met elkaar in gesprek. Er werden drie groepen gevormd die allemaal over een eigen thema met elkaar van gedachten wisselden. Thema’s als het indienen van reparatieverzoeken, groot onderhoud & renovatie kwamen aan de orde. Ook was er een groep nieuwe huurders.

In deze gesprekken kwam veel informatie naar voren, zowel positieve ervaringen als kritische punten. De medewerkers van Wonen NWF waren toehoorder bij deze gesprekken en maakten aantekeningen.

Na een heerlijke lunch en een sportief partijtje slagbal gingen we ’s middags in groepen aan de slag met de informatie die we in de ochtend hadden gekregen. Wat kunnen we hiervan leren, waar kunnen we ons verbeteren en wat zou als experiment daarbij in de komende periode uitgevoerd kunnen worden. Heel leerzaam om in groepen met verschillende samenstelling hiermee aan de slag te zijn.

De verschillende experimenten werden aan het einde van de middag aan een jury gepresenteerd, bestaande uit drie huurders en Rein Hagenaars, directeur van Wonen NWF. De jury was onder de indruk van de verschillende ideeën en gaf nog wat tips mee. Uiteindelijk werden drie experimenten gekozen, waarmee we in de komende periode aan de slag gaan.

Al met al een hele leerzame, sportieve en gezellige dag!

Contact

(0518) 40 98 00

Wonen Noordwest Friesland
De Wissel 17
9076 PT Sint Annaparochie
meer...

Deel deze pagina: