Wonen waar plezier voorop staat

Nieuws

Activiteiten en gezelligheid Nije Fenne Sint Annaparochie

2 maanden geleden

In appartementencomplex Nije Fenne te Sint Annaparochie worden verschillende activiteiten georganiseerd, zoals een bingo en sjoelen.

Vanaf september tot eind april wordt elke dinsdagmiddag vanaf 14.00 uur met elkaar gesjoeld. Deelnemen kost € 1,- en is inclusief koffie/thee, een koekje en chocolaatje.
 
In de periode van september tot en met mei wordt elke laatste donderdag van de maand een bingo gehouden. Deze start om 14.30 uur en de inleg is €5,-. Dat is ook weer inclusief koffie/thee, een lekker koekje en een chocolaatje. De laatste bingo van het seizoen is er voor iedereen een aardigheidje. Deze keer was dat een fleurig bloeiend plantje.
 
Bij deze activiteiten zijn iedere keer leuke prijsjes te winnen, daar wordt ook fanatiek om gespeeld. Maar het gaat natuurlijk ook om de gezelligheid en even samen een kop koffie of thee drinken!
 
Voor een volledig programma van activiteiten kunt u contact opnemen met huismeester Marga Bouwman (06-82613068) of kom even langs op de Burg. Vlaskampstraat 126 in Sint Annaparochie (aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag).
 
 
 
Iedereen is van harte welkom bij onze activiteiten, leeftijd speelt geen enkele rol. En bent u een beetje slecht ter been of iets minder mobiel, dan kunnen wij een taxi of rolstoelbusje voor u regelen.
 
Dus kom gerust eens langs, dan maken we er samen een gezellige middag van!

 

Contact

(0518) 40 98 00

Wonen Noordwest Friesland
De Wissel 17
9076 PT Sint Annaparochie
meer...

Deel deze pagina: