Wonen waar plezier voorop staat

Nieuws

Meer snelheid, meer service; WonenNWF zet nieuwe woningen direct online en verkort de reactietermijn

8 maanden geleden

WonenNWF zet nieuwe woningen direct online en verkort de reactietermijn

Sinds begin juli publiceert Wonen Noordwest Friesland het nieuwe woningaanbod direct als het beschikbaar komt. Tot nu toe gebeurde dat één keer per week. Zo tonen we u doorlopend het nieuwe aanbod.

 

Deze advertenties hebben een looptijd van 3 dagen. Je hebt dus 3 dagen de tijd om te reageren. Wij merken dat de meeste reacties op woningen de eerste dagen binnenkomen. Het is dus niet meer nodig om 7 dagen te wachten.

Wel kan door ons incidenteel gekozen worden voor een langere looptijd dan 3 dagen, bijvoorbeeld vakantieperiodes of bij seniorenwoningen. Bij elke woning staat de datum en tijd voor wanneer je moet reageren.

Deze nieuwe werkwijze heeft veel voordelen. Woningzoekenden weten sneller of ze kandidaat zijn voor de woning. De vertrekkende huurder heeft eerder kans om de overname van spullen met de nieuwe huurder te regelen. Ook heeft de afdeling verhuur meer tijd voor klantvragen en voor intakegesprekken nu de werkzaamheden meer over de werkweek worden verspreid.


Goed om te weten:

- Met deze vernieuwing verandert er niets aan uw inschrijving. U hoeft verder niets te doen.
- Het betekent niet dat u dagelijks mailtjes van ons krijgt. Alleen wanneer er nieuw aanbod wordt gepubliceerd ontvangt u hiervan van ons bericht.
- In het woningzoekende portaal is het mogelijk om de mailservice stop te zetten
- Woningen blijven 3 dagen gepubliceerd. De einddatum en tijd staat in de advertentie.
- Bij het reageren op een woning is en blijft de inschrijfduur leidend

Contact

(0518) 40 98 00

Wonen Noordwest Friesland
De Wissel 17
9076 PT Sint Annaparochie
meer...

Deel deze pagina: