Wonen waar plezier voorop staat

Nieuws

Vacature Allround onderhoudsmedewerker m/v 36 uur per week

9 maanden geleden

Wonen Noordwest Friesland is een ambitieuze woningcorporatie in de gemeenten Ferwerderadiel, Waadhoeke en Leeuwarden met ca. 4000 woningen.

Onze doelstellingen zijn betaalbare huren, energiezuinige woningen, huurders- en stakeholders participatie en een strategisch voorraad beleid dat rekening houdt met de demografische ontwikkelingen. De huurders en hun wensen staan centraal. Wonen Noordwest Friesland is een transparante organisatie zijn die zich bewust is van haar sociale doelstellingen. Vanuit St. Annaparochie werken ongeveer 60 betrokken medewerkers in een open en informele sfeer aan deze ontwikkelingen. Door het vervroegd pensioneren van een collega, zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker;

Ter ondersteuning van dit proces zijn wij op korte termijn op zoek naar

Allround Onderhoudsmedewerker m/v (36 uur per week)

Je werkzaamheden

Als Allround Onderhoudsmedewerker ben je werkzaam bij het servicebedrijf van Wonen Noordwest Friesland. Samen met een groep van 15 collega's ben je binnen kaders verantwoordelijk voor het verrichten van alle voorkomende bouwkundige en (basis) installatietechnische reparaties. Daarnaast verricht je werkzaamheden die voortkomen uit het mutatieonderhoud en woningaanpassingen. Deze werkzaamheden vinden plaats in zowel lege als bewoonde woningen.

 

Wij vragen

Voor deze functie vragen wij een medewerker die zich kan verbinden aan onze kernwaarden dienstbaar, betrokken, efficient en gedreven. Je bent kwaliteit- en resultaatgericht, daarnaast staat klantvriendelijkheid bij jou in het vaandel. Je bent een probleem oplosser en neemt initiatieven om mee te denken over de beste oplossing voor de klant. Omdat je in een groep van 15 collega's samenwerkt is het belangrijk dat je een teamspeler bent. Bij voorkeur heb je enkele jaren ervaring in het vakgebied met een afgeronde MBO bouwkunde of gelijkwaardig hieraan. Je bent in het bezit van rijbewijs B (en bij voorkeur E)

Salaris

Je salaris is afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring en is ingeschaald in schaal D (minimaal 2.314,- en maximaal 2.754,-) op basis van een 36- urige werkweek conform CAO Woondiensten. Wonen Noordwest Friesland heeft een goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je krijgt voor deze functie eerst een jaarcontract. Bij goed functioneren wordt het jaarcontract omgezet naar een vaste aanstelling.

Informatie en sollicitatie

Is je belangstelling gewekt en voldoe je aan de voorwaarden en het profiel, dan nodigen wij je uit om uiterlijk voor 24 april 2018 een sollicitatiebrief + cv te sturen naar : Wonen Noordwest Friesland, t.a.v. Diny van Krimpen, P&O functionaris, Postbus 26, 9076 ZN Sint Annaparochie of te mailen naar vacature@wonennwf.nl. Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met dhr. A. Jaspers, Hoofd Servicebedrijf, 0518-409867.

Acquisitie op basis van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

 

 

 

 

 

Contact

(0518) 40 98 00

Wonen Noordwest Friesland
De Wissel 17
9076 PT Sint Annaparochie
meer...

Deel deze pagina: