Wonen waar plezier voorop staat

Nieuws

Hoge huurdertevredenheid & lage bedrijfskosten bij WonenNWF

2 maanden geleden

Een A-A score voor Wonen Noordwest Friesland in de Aedes Benchmark 2017.

Zowel qua huurderstevredenheid als qua bedrijfskosten doet WonenNWF het goed volgens onderzoek van Aedes, de koepelorganisatie van woningcorporaties. Zij organiseren elk jaar een benchmark onderzoek als stimulans voor woningcorporaties om verder te verbeteren en van elkaar te leren.Er worden ook letters (A,B of C) aan de scores gegeven. Hiervoor worden de resultaten van alle corporaties op een rij gezet. De bovenste 1/3 krijgt een A, de middelste 1/3 een B de onderste 1/3 een C.  Wonen Noordwest Friesland had vorig jaar de score BA (B voor huurdersoordeel, A voor bedrijfslasten) en dit jaar dus een AA score! Dit werd 23 november bekend gemaakt tijdens de jaarlijkse Aedes corporatiedag. 

Nieuwe huurders van Wonen Noordwest Friesland gaven zowel vorig jaar als dit jaar een 7,8 voor de ervaren dienstverlening. Huurders met een reparatieverzoek gaven dit jaar gemiddeld het cijfer 8 voor de dienstverlening. Dit is 0,5 punt hoger dan vorig jaar. Ook de vertrokken huurders van Wonen Noordwest Friesland zijn tevredener over de dienstverlening dan vorig jaar. Dit cijfer steeg van 6,9 naar 7,4.

Wonen Noordwest Friesland is continu bezig met het verbeteren van haar dienstverlening. Naast de Aedes benchmark voeren wij hiervoor ook zelf onderzoek uit om te achterhalen waar zaken beter/anders kunnen. Wij zien in deze stijgende klanttevredenheid een bevestiging dat onze inzet loont.

 

 

Contact

(0518) 40 98 00

Wonen Noordwest Friesland
De Wissel 17
9076 PT Sint Annaparochie
meer...

Deel deze pagina: